Új dal a honlapon: A csitári hegyek alatt

Augusztus 9-én, pénteken este mutatjuk be új műsorunkat az Esztergomi Várszínházban, Betyárok, balladák, szerelmek címmel.

Kedvcsinálóul most vált meghallgathatóvá,  és – regisztráció után– ingyenesen letölthetővé az a népdal, melyet még azok is ismernek a világban, akik egyébként nem hallgatnak magyar népdalokat.

Bővebben...

Új dal a honlapon: Fölszállott a páva

Augusztus 9-én, pénteken este mutatjuk be új műsorunkat az Esztergomi Várszínházban, Betyárok, balladák, szerelmek címmel.

Kedvcsinálóul most vált meghallgathatóvá,  és – regisztráció után– ingyenesen letölthetővé az a dal, mellyel Ady Endre száz éves, de örök szellemét fogjuk megidézni.

Bővebben...

Amikor az élmény kárpótol

Amikor egy rendezvényre a következő évben is visszahívnak, akkor érezzük azt, hogy talán valamit mégis csak jól csinálunk.

Napra pontosan egy évvel a 2018-as Hungarikum Esték zárását követően ismét meghívást kaptunk Balatonalmádiba, a Wesselényi strand előtti téren felállított színpadra.

Bővebben...

Májusi összefoglaló az áprilisi koncertekről

Van az úgy, hogy a koncertek mellett az azokról készülő összefoglalók megírására a zenekar tagjainak –egyéb bokros teendőik mellett– már nem jut idejük.

Így történt ez most is, ám ha kis késéssel is, de megpróbáljuk összefoglalni az áprilisi eseményeket.

Bővebben...

Új dal a honlapon: Magos Déva vára

2018-ban több új népdal feldolgozásához kezdtünk hozzá.

Ezek közül elsőként a Kőműves Kelemen balladáját elregélő Magos Déva vára került felvételre s vált meghallgathatóvá,  és – regisztráció után– ingyenesen letölthetővé.

Bővebben...

Crossover Dorogon

2019 első koncertjét Dorogon adtuk, a Magyar kultúra napja alkalmából.

A József Attila Művelődési Házban megrendezésre került eseményen hat dalt játszottunk.

Bővebben...

Új dal a honlapon: Molnár Anna

2017 májusában mutattuk be telt ház előtt Kodály nyomán című tematikus estünket az Esztergomi Művelődés Házában.

Ennek lassan két éve lesz, de végre valahára sikerült felvennünk a műsor még rögzítésre nem került dalaiból néhányat, ezek közül honlapunkon harmadikként a Molnár Anna vált meghallgathatóvá és – regisztráció után– ingyenesen letölthetővé.

Bővebben...